Les op maat (individueel)

U heeft geen zin om een complete cursus van 4 of meer weken te volgen. Maar wel heeft u een onderwerp waar u moeite mee heeft, of/en evt. meer van zou willen weten. Bv. een bepaald onderdeel van e-mail, internet of van een ander onderwerp, op uw computer, tablet of smartphone.

U leert precies wat u wilt leren.

Met Les op maat helpen wij u met het invullen van uw vraag. In 2 lessen van 2 uur leert u wat u wilt leren. En indien een extra les gewenst is, dan is dat eventueel ook mogelijk.

Aan deze les op maat kunnen naast u evt. nog 1 of 2 andere cursisten meedoen, uiteraard met dezelfde vraag en vergelijkbare kennis.

De inhoud van de les stemmen we af op uw vraag en houden ook rekening met uw kennis en vaardigheden.

U kunt uw eigen apparatuur zoals; Android tablet/smartphone, iPad/iPhone of laptop meenemen. Maar in ons leslokaal hebben we ook de beschikking over les PC’s met Windows 10 of iMac.


Verdere informatie:

Lessen: De cursus bestaat uit 2 lessen

Kosten: € 25,00 voor de 2 lessen en voor een extra les betaalt u € 12,50. Verder behoort er geen lesmateriaal bij deze cursus.

Voor informatie over cursussen en aanmelden hiervan, kunt u telefonisch terecht op 06-12 43 78 50 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Cursus: In overleg met de cursusadministratie.

Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar