Starterscursus Windows 11 computer

De Windows 11 versie wordt jaarlijks geüpdate en aangepast met de nodige vernieuwingen. Heeft u de basis computervaardigheden redelijk onder de knie? Of wilt u meer halen uit Windows 11. Dan is dit de ideale cursus om de mogelijkheden van Windows 11 te leren kennen en gebruiken!

In deze cursus worden nieuwe en vernieuwde programma's en ook de belangrijke opties voor het instellen van bijvoorbeeld de beveiliging van de pc, gebruikersaccounts en het delen van bestanden met meerdere gebruikers behandeld. Daarnaast ook het werken met internet, e-mail, muziek, foto's en video op de Windows 10-computer kan uiteraard niet ontbreken in deze cursus.

U leert hier van de vele mogelijkheden die Windows 11 u biedt en er optimaal gebruik van te maken.

Een greep uit de onderwerpen:

  • Het bureaublad, menu Start, de taakbalk tegels, systeemvak, etc.;
  • Persoonlijke instellingen en privacy;
  • Kennismaken met nieuwe en vertrouwde programma’s;
  • Internet en e-mail;
  • Windows beveiliging.


Bij deze cursus is geen lesboek benodigd, u verkrijgt over de behandelde onderwerpen van ons digitaal een document, dat u naar een zelf meegenomen usb stick gaat kopiëren. Tijdens de eerste les verkrijgt u hierover nadere informatie.

Gewenste computerkennis/vaardigheden: basisvaardigheden Windows.

Bij deze cursus is het wenselijk om uw eigen laptop met Windows 11 mee te nemen, deze gebruikt u ook tijdens de cursus. Heeft u geen laptop maar wel een PC thuis met Windows 10, dan kunt u tijdens de les gebruik maken van een laptop van SeniorWeb Alkmaar. Graag dan wel vooraf aangeven bij aanmelding.

Cursusinfo:

Momenteel geen nieuwe data bekend


Lessen: De cursus bestaat uit 6 lessen.

Kosten: € 54,00 (dit is exclusief evt. lesmateriaal)

Locatie: Bibliotheek de Mare, Laan van Straatsburg 2, 1826 BZ Alkmaar

Klik hier om u aan te melden voor deze cursus