Inschrijven nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

SeniorWeb Alkmaar logo250

 
Gezien de situatie met covid-19 heeft SeniorWeb Alkmaar besloten al haar activiteiten tot nader order uit te stellen.

Hou de website in de gaten voor meer informatie.

 

Wie zijn wij

SeniorWeb Alkmaar tracht met inzet van vrijwilligers haar doel te bereiken door op ideële basis:

  • Het samenstellen en organiseren van basis- en vervolgcursussen voor ouderen op het gebied van computer- en tabletgebruik.
  • Het samenstellen en organiseren van workshops en themamiddagen op specifieke onderwerpen.

Op 3 juli 1998 is SeniorWeb Alkmaar opgericht. Sindsdien zijn  we bezig met het ondersteunen van senioren bij het gebruik van computers, tablets en smartphones. Alle activiteiten worden op ideële basis verzorgd door vrijwilligers in Alkmaar.

De essentie van SeniorWeb Alkmaar is het overdragen van kennis. Kennis die u nodig heeft om te kunnen genieten van uw PC, smartphone en tablet. Deze kennis wordt overgedragen door deskundige docenten. De cursusgroepen zijn klein, maximaal 10 personen, en omdat daarbij meerdere assistenten aanwezig zijn, kan veel persoonlijke aandacht worden gegeven.

Voor vragen over onze cursussen en aanmeldingen kunt u terecht bij de coördinator opleidingen, de heer Piet Dekker, op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur, telefoon: 06 - 12 43 78 50 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op onze website staat ook een aanmeldingsformulier dat u kunt downloaden.

SeniorWeb Alkmaar: voor senioren door senioren.

Onder de menuknop Cursusaanbod vindt u ons actuele aanbod