Facebook (beginners plus)

Facebook is een online sociaal netwerk waarmee u contact onderhoudt met ‘vrienden’. U kunt via Facebook dagelijkse belevenissen delen, foto’s van (klein)kinderen zien en laten zien, met hen communiceren of contact onderhouden met familie en vrienden in het buitenland.

Facebook ligt onder vuur omdat het netwerk gebruik maakt van uw gegevens. Met bewust Facebookgebruik kunnen we dat gebruik echter inperken. We besteden daarom allereerst uitvoerig aandacht aan het instellen van uw privacygegevens. Verder leert u hoe u een profiel opstelt en wijzigt, ‘vrienden’ aan uw netwerk toevoegt, besloten of geheime groepen maakt, privé-berichten verstuurt en uw pagina vult met berichten, foto’s en video’s.

Facebook

In de cursus werkt u op een les-pc van SWA of op uw eigen tablet of laptop.

Omdat de apps van de verschillende besturingssystemen (Windows, Android, macOS en iOS) van elkaar verschillen, werken we in de cursus op de website van Facebook www.facebook.nl.

De cursus is geschikt voor mensen die een basiscursus Windows of vergelijkbaar hebben gevolgd.

Informatie:

Lessen: De cursus bestaat uit 3 lessen

Cursusdag: woensdagochtend 9:45 – 12:00 uur

Cursusdata: 10 april t/m 24 april 2019

 

Locatie: De Rekere, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar

Kosten: € 37,75 inclusief lesmateriaal

Deze cursus is geschikt voor mensen die een basiscursus Windows of vergelijkbaar hebben gevolgd.

Voor vragen over deze cursus en aanmelding kunt u telefonisch terecht op 06 - 1243 7850 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden: KLIK HIER