Algemene informatie

De cursussen
Een cursus bij SeniorWeb Alkmaar bestaat altijd uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Er wordt gebruik gemaakt van een beamer om voorbeelden op een groot scherm te laten zien.

Tijdens deze cursus is er altijd veel aandacht voor het praktijkgedeelte. Naast de docent staan er ook altijd extra assistenten klaar. Zij ondersteunen iedere cursist bij de oefeningen waardoor iedereen voldoende aandacht krijgt.

Bij niet alle cursussen behoort lesmateriaal. Indien u voor naslag toch een lesboek wilt aanschaffen, dan zal de mogelijkheid hiervoor op de eerste cursusdag aan de orde komen.

Voor cursisten is de inloop gedurende de looptijd van de cursus gratis. Deelneming aan de cursus geschiedt op eigen risico.

Locatie
Met ingang van cursusjaar 2021-2022 heeft SeniorWeb Alkmaar haar lesruimte ingericht in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie De Mare. Daar bent u van harte welkom.

De lesruimtes zijn te bereiken met een lift.

Er is voldoende parkeergelegenheid en er is OV voor de deur.

Wij werken samen met SeniorWeb Nederland. SeniorWeb Alkmaar is een zelfstandige stichting die werkt zonder subsidies en afhankelijk is van opbrengsten uit cursusgelden en donaties. SeniorWeb Alkmaar draait volledig op de inzet van onze vrijwilligers.