Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus wordt voorlopig het geplande cursusprogramma opgeschort.Wij wensen u wederom veel gezondheid en geduld toe.

Volg ons nieuws op: www.seniorweb-alkmaar.nl.
telefoonnummer: 06 – 12 43 78 50
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuur SeniorWeb Alkmaar

Welkom bij SeniorWeb Alkmaar


SeniorWeb Alkmaar is vanaf juli 1998 gericht op het ondersteunen van senioren bij de computer. Dit doen wij door middel van cursussen, workshops, en themamiddagen. Op deze website vindt u deze activiteiten terug.

SeniorWeb Alkmaar heeft het afgelopen jaar een samenwerkingsverband met de bibliotheek Kennemerwaard gesloten, en heeft dientengevolge intrek genomen in de bibliotheek in De Mare. Uiteraard is ons onderkomen in De Rekere niet meer te bezoeken. Er is dus geen inloopmiddag meer. Ook onze activiteiten in Het Slimste Huis zijn gestopt en verplaatst naar de bibliotheek.

Ten gevolge van de ontwikkelingen van de Covid-19 pandemie heeft het bestuur van SeniorWeb Alkmaar de navolgende beslissingen genomen.

Belangstellenden voor een activiteit bij ons, worden bij telefonisch of mailcontact verzocht om onze website www.seniorweb-alkmaar.nl nauwgezet te volgen.

Zodra bekend is over aanvang van onze activiteiten, zal daar informatie op de website staan zoals welke cursussen en informatie over de huisregels, zoals vanuit RIVM en de bibliotheek zijn opgelegd.

Wij willen in 2021 weer beginnen met het aanbieden van een aantal cursussen. Informatie hierover is te vinden onder het kopje “cursusaanbod”. Dit is wel afhankelijk van de ontwikkelingen van de Covid-19 pandemie.

Voor nadere vragen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen naar telefoonnummer: 06 – 12 43 78 50.
 
Volg ons nieuws op onze website: www.seniorweb-alkmaar.nl.
 
Bestuur SeniorWeb Alkmaar